Овочеве рагу, приготоване на пару, неймовірно смачне і корисне блюдо. Воно різноманітить ваше меню і наповнить його потрібними вітамінами і мінералами. А ще це дуже апетитно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баклажан – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування овочевого рагу на пару. Перед початком готування ретельно промиваємо всі овочі. Баклажани ріжемо кружальцями і ріжемо їх кубиками.
Картоплю чистимо і нарізаємо довільними шматочками.
Помідори і перець також ріжемо кубиками.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо квадратиками.
Висипаємо овочі в гущавину для «рису», солимо і приправляємо перцем. Ставимо овочі на пару і готуємо 60 хв., накривши кришкою.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з картоплею і перцем Овочеве рагу з картоплею і помідорами