Овочеве рагу, приготоване на пару, неймовірно смачне і корисне блюдо. Воно різноманітить ваше меню і наповнить його потрібними вітамінами і мінералами. А ще це дуже апетитно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування овочевого рагу на пару. Перед початком готування ретельно промиваємо всі овочі. Баклажани ріжемо кружальцями і ріжемо їх кубиками.

Картоплю чистимо і нарізаємо довільними шматочками.

Помідори і перець також ріжемо кубиками.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо квадратиками.

Висипаємо овочі в гущавину для «рису», солимо і приправляємо перцем. Ставимо овочі на пару і готуємо 60 хв., накривши кришкою.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з картоплею і перцем Овочеве рагу з картоплею і помідорами