Овочеве рагу для прихильників ПП припускає використання овочів з невеликим зміст крохмалистих речовин і обмежена кількість рослинного масла. У даному рецепті вам пропонується приготувати овочеве рагу з кабачків, помідорів і цибулі. Рецепт простий, і страва вийде смачним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка (нарізана) – 2 ст. л.
  • Базилік свіжий – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати овочеве рагу ПП? Кабачки для овочевого рагу помийте, видаліть овочечисткою шкірку і поріжте на невеликі шматочки. М’якоть і насіння також видаліть.

Помідори на 2 хвилини опустіть в окріп, потім перекладіть в холодну воду і зніміть шкірку. Помідори поріжте на часточки.

Цибулини очистіть від шкірки і наріжте на невеликі кубики. На сковорідці розігрійте оливкову олію і обсмажте в ньому нарізану цибулю до прозорості. Потім перекладіть в сковорідку шматочки кабачків та, безперервно перемішуючи, обсмажте до м’якості. В останню чергу перекладіть в сковорідку помідорні часточки.

Сковорідку закрийте кришкою і тушкуйте рагу на невеликому вогні, поки овочі не стануть м’якими. До кінця гасіння покладіть в рагу подрібнений часникодавку часник, насипте петрушку і базилік і за своїм смаком додайте сіль і чорний перець.

Приготоване овочеве рагу перекладіть в порційні тарілки, декоруйте свіжою зеленню і подайте до столу.

Їжте на здоров’я!

Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу ПП Страви з кабачків на сковороді