Овочеве рагу для прихильників ПП припускає використання овочів з невеликим зміст крохмалистих речовин і обмежена кількість рослинного масла. У даному рецепті вам пропонується приготувати овочеве рагу з кабачків, помідорів і цибулі. Рецепт простий, і страва вийде смачним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Петрушка (нарізана) – 2 ст. л.
- Базилік свіжий – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати овочеве рагу ПП? Кабачки для овочевого рагу помийте, видаліть овочечисткою шкірку і поріжте на невеликі шматочки. М’якоть і насіння також видаліть.
Помідори на 2 хвилини опустіть в окріп, потім перекладіть в холодну воду і зніміть шкірку. Помідори поріжте на часточки.
Цибулини очистіть від шкірки і наріжте на невеликі кубики. На сковорідці розігрійте оливкову олію і обсмажте в ньому нарізану цибулю до прозорості. Потім перекладіть в сковорідку шматочки кабачків та, безперервно перемішуючи, обсмажте до м’якості. В останню чергу перекладіть в сковорідку помідорні часточки.
Сковорідку закрийте кришкою і тушкуйте рагу на невеликому вогні, поки овочі не стануть м’якими. До кінця гасіння покладіть в рагу подрібнений часникодавку часник, насипте петрушку і базилік і за своїм смаком додайте сіль і чорний перець.
Приготоване овочеве рагу перекладіть в порційні тарілки, декоруйте свіжою зеленню і подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Кабачки з помідорами Кабачки на сковороді швидко і смачно Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачків і помідором Овочеве рагу ПП Страви з кабачків на сковороді