Овочеве рагу, запечене в духовці, виходить більш корисним, оскільки овочі не потрібно обсмажувати на сковороді у великій кількості олії. Також немає потреби стояти і заважати, щоб рагу не пригорає, це економить господиням деякий час.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста Броколі (заморожена) – 350 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Селера – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 0,3 шт.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Цибуля зелена – за смаком

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу в духовці легко! Броколі розібрати на суцвіття, цибулину почистити і порізати півкільцями.

Стебла селери нарізати кільцями, моркву почистити і потерти на крупній тертці.

З перцю видалити насіння, промити його в холодній воді і також порізати невеликими шматочками. Помідор порізати соломкою.

У велику миску скласти всі овочі, додати дрібно нашатковану зелень, посолити і поперчити, влити рослинне масло і перемішати. Викласти отриману овочеву масу у форму для запікання.

Готувати півгодини в духовці, нагрітій до 200 градусів.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу ПП