Овочеве рагу, запечене в духовці, виходить більш корисним, оскільки овочі не потрібно обсмажувати на сковороді у великій кількості олії. Також немає потреби стояти і заважати, щоб рагу не пригорає, це економить господиням деякий час.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста Броколі (заморожена) – 350 гр.
- Морква – 1 шт.
- Селера – 2 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,3 шт.
- Масло рослинне – 40 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – за смаком
- Петрушка – за смаком
- Цибуля зелена – за смаком
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу в духовці легко! Броколі розібрати на суцвіття, цибулину почистити і порізати півкільцями.
Стебла селери нарізати кільцями, моркву почистити і потерти на крупній тертці.
З перцю видалити насіння, промити його в холодній воді і також порізати невеликими шматочками. Помідор порізати соломкою.
У велику миску скласти всі овочі, додати дрібно нашатковану зелень, посолити і поперчити, влити рослинне масло і перемішати. Викласти отриману овочеву масу у форму для запікання.
Готувати півгодини в духовці, нагрітій до 200 градусів.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу ПП