Овочеве рагу з курятиною – класичне блюдо, яке знайоме багатьом з нас з дитинства. Куряче філе додається до цукіні, цибулі, помідорів і моркви для смаку і ситності.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки (молоді) – 800 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – 0,25 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Кріп – 1 пучок

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з куркою? Моркву з цибулею почистити, помити. Моркву порізати напівкружечками, цибулю дрібно нашаткувати. Обсмажувати в олії 10 хв.

Цукіні помити і нарізати кубиками середнього розміру, додати в сковороду.

Помідори обдати окропом, зняти шкірку. Подрібнити їх у блендері. Додати помідори в сковороду.

Попередньо зварену курку порізати кубиками, додати в рагу. Посолити і перемішати. Гасити всі 12 хв. до повної готовності всіх овочів.

Додати кріп і подрібнений часник.

Все ретельно перемішати, дати постояти близько 5 хв

Розкласти рагу по тарілках і подавати до столу гарячим.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу ПП Страви з кабачків