Для ситного і апетитного обіду як не можна краще підійде овочеве рагу з фаршем. Страву можна подавати як самостійне, а також в якості гарніру.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Баклажан – 1 шт.
- Фарш м’ясний – 350 гр.
- Капуста білокачанна – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати овочеве рагу з фаршем, фарш попередньо розморожуємо і ділимо на шматочки.
Промиваємо баклажан і подрібнюємо його на дрібні кубики. Знімаємо шкірку за бажанням.
Займемося нарізкою інших овочів: помідори, перець, картопля, цибуля та капуста. Морква пропускаємо через крупну тертку.
В казані або сотейники спочатку обсмажуємо цибулю, моркву і фарш. Готуємо продукти на середньому вогні близько 10 хвилин. Постійно перемішуємо. Потім додаємо всі інші інгредієнти, солимо, перчимо і знову перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин.
Після завершення гасіння знімаємо страву з вогню. Даємо трохи охолонути і розкладаємо по тарілках. Овочеве рагу з фаршем готово. Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами і капустою Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з картоплею, баклажанами, капустою Овочеве рагу з м'ясом і капустою Овочеве рагу з м'ясом, капустою і картоплею Овочеве рагу з помідорами