Для ситного і апетитного обіду як не можна краще підійде овочеве рагу з фаршем. Страву можна подавати як самостійне, а також в якості гарніру.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Баклажан – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати овочеве рагу з фаршем, фарш попередньо розморожуємо і ділимо на шматочки.

Промиваємо баклажан і подрібнюємо його на дрібні кубики. Знімаємо шкірку за бажанням.

Займемося нарізкою інших овочів: помідори, перець, картопля, цибуля та капуста. Морква пропускаємо через крупну тертку.

В казані або сотейники спочатку обсмажуємо цибулю, моркву і фарш. Готуємо продукти на середньому вогні близько 10 хвилин. Постійно перемішуємо. Потім додаємо всі інші інгредієнти, солимо, перчимо і знову перемішуємо. Тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин.

Після завершення гасіння знімаємо страву з вогню. Даємо трохи охолонути і розкладаємо по тарілках. Овочеве рагу з фаршем готово. Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами і капустою Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з картоплею, баклажанами, капустою Овочеве рагу з м'ясом і капустою Овочеве рагу з м'ясом, капустою і картоплею Овочеве рагу з помідорами