Апетитне овочеве рагу з кабачками, капустяної і картоплею стане ситним і корисним вечерею. Його можна подати як окремо, так і як гарнір до м’яса або курки. Овочі виходять дуже м’якими і соковитими. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Капуста білокачанна – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Приступимо до приготування овочевого рагу з кабачками, капустою і картоплею в мультиварці. Всі овочі попередньо промиваємо. Картопля, кабачок, моркву та цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками середнього розміру.

Білокачанну капусту дрібно шаткуємо з допомогою ножа.

Часник і зелень також дрібно кришимо ножем.

Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом.

Відправляємо в неї всі овочі. Заправляємо їх томатною пастою, солимо і приправляємо.

Розмішуємо. Встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо 60 хв.

В кінці додаємо зелень і часник, тушкуємо ще кілька хвилин.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу ПП ПП рецепти з кабачків