Гриль робить практично будь-яку страву незрівнянним. Це ж косается і кабачків на грилі з соєвим соусом. Дивно смачні, соковиті, хрусткі овочі з димком нікого не залишать байдужим. А, враховуючи легкість і доступність їх приготування, це кабачки на грилі швидко займуть місце улюбленого коронного страви сім’ї
Інгредієнти: на 8 порції.
- Кабачки – 1,5 кг
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Виноград – 3 ст. л.
- Соєвий соус – 1,5 ст. л.
- Часник – 5 зуб.
- Петрушка – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Куркума – 1 щіпка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати кабачки на грилі з соєвим соусом, підготувати всі необхідні інгредієнти для маринаду.
В глибоку ємність влити вино, рослинне масло, соєвий соус. Все ретельно перемішати.
Часник пропустити через прес, кріп і петрушку промити, просушити і дрібно порубати.
Часник і зелень відправити до інших інгредієнтів, все перемішати. Додати в маринад куркуму, сіль і перець за смаком.
Кабачки помити, просушити, відрізати кінчики, нарізати кабачок на невеликі кружечки.
Залити кружечки кабачків підготовленим маринадом, дати кабачків настоятися хвилин 15.
Викласти кабачки на гриль, смажити з двох боків до утворення рум’яної піджареної скоринки.
Готові кабачки на грилі можна подавати з соєвим соусом як гарнір або як самостійне блюдо.
Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на грилі ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків