Гриль робить практично будь-яку страву незрівнянним. Це ж косается і кабачків на грилі з соєвим соусом. Дивно смачні, соковиті, хрусткі овочі з димком нікого не залишать байдужим. А, враховуючи легкість і доступність їх приготування, це кабачки на грилі швидко займуть місце улюбленого коронного страви сім’ї


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Кабачки – 1,5 кг
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Виноград – 3 ст. л.
  • Соєвий соус – 1,5 ст. л.
  • Часник – 5 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Кріп – 1 пучок
  • Куркума – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати кабачки на грилі з соєвим соусом, підготувати всі необхідні інгредієнти для маринаду.

В глибоку ємність влити вино, рослинне масло, соєвий соус. Все ретельно перемішати.

Часник пропустити через прес, кріп і петрушку промити, просушити і дрібно порубати.

Часник і зелень відправити до інших інгредієнтів, все перемішати. Додати в маринад куркуму, сіль і перець за смаком.

Кабачки помити, просушити, відрізати кінчики, нарізати кабачок на невеликі кружечки.

Залити кружечки кабачків підготовленим маринадом, дати кабачків настоятися хвилин 15.

Викласти кабачки на гриль, смажити з двох боків до утворення рум’яної піджареної скоринки.

Готові кабачки на грилі можна подавати з соєвим соусом як гарнір або як самостійне блюдо.

Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на грилі ПП рецепти з кабачків Смажені кабачки Страви з кабачків