Ситна сочевиця зробить більш насиченим будь-яку страву. Спробуйте овочеве рагу з бобовими. Подавати блюдо можна як самостійне, так і в якості доповнення до м’яса або риби.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сочевиця – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Горошок зелений – 100 гр.
  • Квасоля стручкова – 100 гр.
  • Селера – 50 гр.
  • Капуста кольорова – 150 гр.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу з сочевицею просто! Сочевицю промиваємо в холодній воді відварюємо до напівготовності протягом 15-20 хвилин.

Овочі промиваємо і при необхідності очищаємо від шкірки. Потім нарізаємо невеликими шматочками. Поділяємо цвітну капусту на маленькі суцвіття.

розігріваємо Сковороду, і викладаємо підготовлені інгредієнти. Обсмажуємо з сіллю і перцем 7-10 хвилин. Після чого додаємо горошок і стручкову квасолю. Тушкуємо на повільному вогні ще 15 хвилин.

Викладаємо до овочів сочевицю, подрібнений часник і томатну пасту. Перемішуємо, за смаком додаємо спеції і тушкуємо 5 хвилин. Після чого вміст сковороди перекладаємо у форму для випікання і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Випікаємо при температурі 200 градусів.

Гаряче рагу розкладаємо по тарілках. Зверху посипаємо подрібненою петрушкою. Можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Овочеве рагу Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з квасолею Овочеве рагу з кольоровою капустою Овочеве рагу ПП