Хочу поділитися простим і дуже смачним рецептом рагу з кабачків і капусти. Ароматне блюдо збере всіх ваших домашніх за великим обіднім столом і доставить незабутнє задоволення. Рагу виходить соковитим і поживним, а готується просто і легко.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Картопля – 2 кг
  • Кабачки – 750 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Капуста білокачанна – 700 гр.
  • Томатна паста – 30 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Майонез – 40 гр.
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування рагу з кабачків і капусти. Підготуйте необхідні інгредієнти. Ретельно вимийте кабачки і обсушіть їх. Картопля, морква і молодий часник також промийте під водою і обсушіть.

Картопля очистіть за допомогою ножа або овочечистки і наріжте середнім за розміром кубиком.

Молоді кабачки очищати не потрібно. Якщо кабачки у вас не молоді, то очистіть їх за допомогою овочечистки, а м’якоть з насінням вийміть з допомогою столової ложки. Підготовлені кабачки наріжте середніми за розміром кубиками.

Моркву очистіть за допомогою ножа або овочечистки і наріжте дрібним за розміром кубиком.

Молоду капусту промийте і обсушити, наріжте середніми за розміром шматочками.

Молодий часник за необхідності очистіть і дрібно наріжте.

В чашу мультиварки налийте необхідну кількість рослинного масла, викладіть дрібно нарізану моркву і готуйте на режимі «Смаження» 5 хвилин, постійно помішуючи лопаткою.

Нарізані кубиками кабачки додайте в чашу мультиварки. Готуйте приблизно 10 хвилин, періодично перемішуючи силіконової або дерев’яною лопаткою.

Потім подрібнений часник додати до інших овочів і, помішуючи, варіть ще 5-7 хвилин.

Тим часом у невеликій ємності змішайте томатну пасту, майонез і соєвий соус.

Ретельно перемішайте, а потім поступово влийте необхідну кількість питної води і перемішайте до однорідної консистенції.

В чашу мультиварки викладіть нарізану картоплю і капусту, залийте приготовленим соусом і ретельно перемішайте.

Закрийте кришку приладу, на панелі мультиварки встановіть режим «Гасіння», час приготування: 35 хвилин. А потім натисніть кнопку «Старт». Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки і вимкніть прилад.

Готове овочеве рагу подавайте порційно, за бажанням прикрасивши свіжою зеленню, попередньо вимитої і дрібно нарізаною.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею і капустою Страви з кабачків