Даний рецепт приготування паски в хлібопічці розрахований на підсумковий вага в 700-750 грам, якщо ви печете в хлібопічки «Панасонік», то для середнього розміру L. Паска, приготований за цим рецептом, гарантовано вийде солодким, пишним і дуже смачним.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Ізюм – 120 гр.
- Ванілін – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
- Молоко коров’яче – 125 мл
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Масло вершкове – 90 гр.
Процес приготування:
Готувати паску в хлібопічці на 750 грам легко! Ізюм промийте і залийте гарячою водою на 15 хвилин.
Вершкове масло розтопіть будь-яким зручним для вас способом (в каструлі на вогні, на водяній бані або в мікрохвильовій печі).
В глибоку миску влийте молоко, туди ж розбийте яйця і злегка збийте виделкою або вінчиком.
До молока з яйцями, додайте цукор і ще раз перемішайте.
Візьміть чашу хлібопічки. Вона повинна бути чистою, змащувати нічим не треба. По порядку додавайте в чашу інгредієнти: вершкове масло, молочна суміш, просеянная пшеничне борошно, ванілін, сіль, сухі швидкодіючі дріжджі. Помістіть чашу в хлібопічку.
В залежності від марки та моделі хлібопічки виберіть у меню програму «Французький хліб» чи «Солодка випічка». Розмір – 750 грам або L. Скоринку краще вибрати світлу, але також можна вибрати і середньої інтенсивності. Закрийте кришку, натисніть «Старт» і чекайте сигнал.
Як тільки прозвучить сигнал, всипте в спеціальну ємність або прямо в чашу (так само залежить від моделі) замочений ізюм, попередньо просушити його паперовими рушниками.
Після того, як пролунає звуковий сигнал про закінчення програми, вийміть паска з чаші і дайте йому повністю охолонути.
Прикрасьте повністю остиглий паска за вашим бажанням і залиште чекати святкового недільного обіду.
Приємного апетиту!
Ванільні великодні паски Великодні паски на вершковому маслі паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паски з родзинками Святковий стіл на Великдень Страви на Великдень Тісто для пасок