Даний рецепт приготування паски в хлібопічці розрахований на підсумковий вага в 700-750 грам, якщо ви печете в хлібопічки «Панасонік», то для середнього розміру L. Паска, приготований за цим рецептом, гарантовано вийде солодким, пишним і дуже смачним.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 450 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ізюм – 120 гр.
  • Ванілін – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 1,5 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 125 мл
  • Цукор-пісок – 120 гр.
  • Масло вершкове – 90 гр.

Процес приготування:

Готувати паску в хлібопічці на 750 грам легко! Ізюм промийте і залийте гарячою водою на 15 хвилин.

Вершкове масло розтопіть будь-яким зручним для вас способом (в каструлі на вогні, на водяній бані або в мікрохвильовій печі).

В глибоку миску влийте молоко, туди ж розбийте яйця і злегка збийте виделкою або вінчиком.

До молока з яйцями, додайте цукор і ще раз перемішайте.

Візьміть чашу хлібопічки. Вона повинна бути чистою, змащувати нічим не треба. По порядку додавайте в чашу інгредієнти: вершкове масло, молочна суміш, просеянная пшеничне борошно, ванілін, сіль, сухі швидкодіючі дріжджі. Помістіть чашу в хлібопічку.

В залежності від марки та моделі хлібопічки виберіть у меню програму «Французький хліб» чи «Солодка випічка». Розмір – 750 грам або L. Скоринку краще вибрати світлу, але також можна вибрати і середньої інтенсивності. Закрийте кришку, натисніть «Старт» і чекайте сигнал.

Як тільки прозвучить сигнал, всипте в спеціальну ємність або прямо в чашу (так само залежить від моделі) замочений ізюм, попередньо просушити його паперовими рушниками.

Після того, як пролунає звуковий сигнал про закінчення програми, вийміть паска з чаші і дайте йому повністю охолонути.

Прикрасьте повністю остиглий паска за вашим бажанням і залиште чекати святкового недільного обіду.

Приємного апетиту!

Ванільні великодні паски Великодні паски на вершковому маслі паска з родзинками в хлібопічці Паски з начинкою великодні паски з родзинками Святковий стіл на Великдень Страви на Великдень Тісто для пасок