Вам пропонується варіант класичного печінкового торта з курячої печінки з грибами. Цей торт не відноситься до десерту, а буде у вас самостійним другим блюдом і ситної закускою. В прошарок для цього торта додамо відварені яйця і тертий сир.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 700 гр.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Майонез – 8 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування печінкового торта з курячої печінки з грибами смачний! Курячу печінку промити і серветками видаліть зайву вологу. Потім подрібніть печінка з допомогою блендера або м’ясорубки. В отриманий фарш збийте 2 яйця, додайте потрібну кількість борошна і по своєму смаку посоліть. Фарш ложкою добре перемішайте.
Розігрійте в сковороді олію і посмажте на ньому млинці з приготованого фаршу. Наливайте тісто ополоником і рівномірно розподіліть його по сковорідці. Обсмажуйте млинці по 3-4 хвилини на кожній стороні і під прикритою кришкою.
Цибулю почистіть і наріжте на тонкі півкільця. Свіжі печериці промийте, просушіть серветками і поріжте на тонкі слайсы. На іншій сковорідці обсмажте до прозорості нарізану цибулю, додайте до нього гриби і обсмажте до готовності. Потім гриби трохи посоліть і залиште для охолодження.
Відваріть круто 2 яйця. Шматок сиру натріть на крупну тертку. На плоску тарілку для складання торта по черзі укладіть всі печінкові млинці, змащуючи кожен млинець майонезом.
На шар майонезу по черзі кладіть натертий сир на перший млинець і обсмажені з цибулею гриби – на іншій. Шар грибів також змащувати майонезом. Таким чином зберіть весь тортик.
Останній верхній млинець і боки торта намажте майонезом і посипте подрібненими жовтками двох яєць. Дайте торту настоятися протягом години і можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Печінковий торт без молока Печінковий торт з грибами Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з курячої печінки Печінковий торт ПП Торти