Любителям домашніх тортів, десертів, а також іншої випічки настійно рекомендую приготувати крем з сирного сиру і вершкового масла. Повітряний крем можна використовувати не тільки для прошарку і просочення тортів, а також для прикраси десертів з тіста, ягід і фруктів.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Цукрова пудра – 300 гр.
  • Сир сирний – 700 гр.
  • Масло вершкове – 350 гр.
  • Ванілін – на кінчику ножа

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему з сирного сиру і вершкового масла для торта? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло попередньо дістаньте з холодильника, щоб воно добре зігрілось при кімнатній температурі.

Необхідну кількість сирного сиру викладіть в глибоку ємність.

Скориставшись стаціонарним міксером, сирний сир збийте до однорідної пухкої консистенції. Поступово додайте необхідну кількість цукрової пудри і ваніліну.

Продовжуйте збивати масу на середніх обертах. Потім введіть вершкове масло частинами і продовжуйте збивати, поки маса не збільшиться в кілька разів.

Приготований крем з сирного сиру і вершкового масла викладіть в ємність, а потім затягніть плівкою або накрийте фольгою, поставте в холодильник для повного охолодження і стабілізації. Для цього буде потрібно приблизно близько години. Охолоджений крем використовувати для прошарку улюблених тортів чи тістечок.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем з сирного сиру і масла для торта Крем-чіз для торта Сирний крем для торта Сирно-масляний крем для торта Торти