Багаті вітамінами і корисними мікроелементами підберезники дуже часто стають основою страв у господинь, які піклуються про здоров’я своїх близьких. Рецепт підберезників смажених на сковороді урізноманітнює раціон сім’ї, а сама страва точно доведеться всім за смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Підберезники свіжі – 500 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування підберезників смажених на сковороді? Підберезники перебрати, промити під холодною водою. Нарізати гриби на шматочки.

Розігріти сковороду, розтопити в ній 25 грам вершкового масла.

В сковороду з розтопленим вершковим маслом відправити гриби.

Смажити підберезники, періодично помішуючи, півгодини.

Після додати в гриби, вершкове масло, чорний перець мелений і сіль за смаком.

Смажити підберезники ще 10 хвилин, помішуючи. Подавати готові підберезники смажені на сковороді зі свіжою зеленню за бажанням або зі сметаною. Приємного апетиту!

Смажені підберезники Як приготувати підберезники - рецепти