Багаті вітамінами і корисними мікроелементами підберезники дуже часто стають основою страв у господинь, які піклуються про здоров’я своїх близьких. Рецепт підберезників смажених на сковороді урізноманітнює раціон сім’ї, а сама страва точно доведеться всім за смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Підберезники свіжі – 500 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування підберезників смажених на сковороді? Підберезники перебрати, промити під холодною водою. Нарізати гриби на шматочки.
Розігріти сковороду, розтопити в ній 25 грам вершкового масла.
В сковороду з розтопленим вершковим маслом відправити гриби.
Смажити підберезники, періодично помішуючи, півгодини.
Після додати в гриби, вершкове масло, чорний перець мелений і сіль за смаком.
Смажити підберезники ще 10 хвилин, помішуючи. Подавати готові підберезники смажені на сковороді зі свіжою зеленню за бажанням або зі сметаною. Приємного апетиту!
Смажені підберезники Як приготувати підберезники - рецепти