В цьому рецепті вам пропонується до піци з лаваша з яйцем на сковорідці, завдяки чому страва буде більш ситним та смачним сніданком або вечерею.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сир – 100 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати піцу з лаваша з яйцем на сковороді? Спочатку підготуйте всі продукти для приготування піци. Цибулю і помідор помийте і наріжте на маленькі шматочки.
Сир натріть на крупну тертку.
Ковбасу наріжте на тонкі брусочки.
В піалі добре перемішайте яйця з молоком.
Коли підготуєте продукти, можете починати готувати піцу.
На помірний вогонь поставте сковорідку і трохи змастіть її рослинним маслом.
Розкладіть на столі аркуш лаваша і потім перекладіть його на гарячу сковорідку так, щоб краю залишалися вільними.
На лаваш налийте половину яєчної суміші. Поверх її покладіть нарізану ковбасу.
Поверх ковбаси покладіть нарізані зелену цибулю і помідори.
Поверх овочів рівномірно розкладіть тертий сир. По своєму смаку все посипте сіллю і чорним перцем.
Акуратно загорніть всередину вільні краї листа лаваша.
Залийте піцу в сковорідці решті яєчної сумішшю.
Сковорідку прикрийте кришкою і готуйте піцу на маленькому вогні протягом 5-10 хвилин. Час готування залежить від розміру сковорідки і товщини шару начинки.
Приготовану піцу перекладіть на велику плоску тарілку, накривши нею сковорідку і потім переверніть її. Піцу з лаваша з яйцем наріжте на порційні шматочки, посипте нарізаною свіжою зеленню і можете подати до столу.
Приємного апетиту!
Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца на тесті без дріжджів