В цьому рецепті вам пропонується до піци з лаваша з яйцем на сковорідці, завдяки чому страва буде більш ситним та смачним сніданком або вечерею.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати піцу з лаваша з яйцем на сковороді? Спочатку підготуйте всі продукти для приготування піци. Цибулю і помідор помийте і наріжте на маленькі шматочки.

Сир натріть на крупну тертку.

Ковбасу наріжте на тонкі брусочки.

В піалі добре перемішайте яйця з молоком.

Коли підготуєте продукти, можете починати готувати піцу.

На помірний вогонь поставте сковорідку і трохи змастіть її рослинним маслом.

Розкладіть на столі аркуш лаваша і потім перекладіть його на гарячу сковорідку так, щоб краю залишалися вільними.

На лаваш налийте половину яєчної суміші. Поверх її покладіть нарізану ковбасу.

Поверх ковбаси покладіть нарізані зелену цибулю і помідори.

Поверх овочів рівномірно розкладіть тертий сир. По своєму смаку все посипте сіллю і чорним перцем.

Акуратно загорніть всередину вільні краї листа лаваша.

Залийте піцу в сковорідці решті яєчної сумішшю.

Сковорідку прикрийте кришкою і готуйте піцу на маленькому вогні протягом 5-10 хвилин. Час готування залежить від розміру сковорідки і товщини шару начинки.

Приготовану піцу перекладіть на велику плоску тарілку, накривши нею сковорідку і потім переверніть її. Піцу з лаваша з яйцем наріжте на порційні шматочки, посипте нарізаною свіжою зеленню і можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца на тесті без дріжджів