Домашню піцу зробити швидше і простіше, ніж ви можете собі уявити. Навіть якщо у вас немає духовки. Рецепт передбачає приготування на сковороді з лаваша. Результат вийде смачним і оригінальним, що приємно здивує ваших домашніх.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 0,5 шт.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Варена ковбаса – 80 гр.
- Печериці свіжі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до готування піци з тонкого лавашу на сковороді. Тонкий лаваш вирізаємо по формі сковороди, в якій будемо готувати. Необхідно два таких кружечки.
Дно сковороди змащуємо маслом і викладаємо один кружечок лаваша. Посипаємо частиною тертого сиру.
Закриваємо сир другим круглим шматком лаваша.
Рівномірно лаваш змащуємо майонезом і кетчупом.
Тонкими скибочками нарізаємо ковбасу і гриби. Викладаємо по соусу.
нарізаємо Тонкими кільцями цибулю і відправляємо його до решти інгредієнтів.
Нарізаємо помідор, розкладаємо його по піці. Зверху посипаємо тертим сиром.
Закриваємо сковороду кришкою і включаємо плиту. Готуємо страву на повільному вогні 7-10 хвилин.
Через деякий час сир розплавиться, а лаваш підрум’яниться до хрускоту. Можна знімати з вогню.
Подаємо швидку піцу з лаваша до столу. Можна прикрасити свіжою зеленню.
Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з ковбасою Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з лаваша на сковороді Піца з помідорами Піца з сиром