Домашню піцу зробити швидше і простіше, ніж ви можете собі уявити. Навіть якщо у вас немає духовки. Рецепт передбачає приготування на сковороді з лаваша. Результат вийде смачним і оригінальним, що приємно здивує ваших домашніх.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 0,5 шт.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Варена ковбаса – 80 гр.
  • Печериці свіжі – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до готування піци з тонкого лавашу на сковороді. Тонкий лаваш вирізаємо по формі сковороди, в якій будемо готувати. Необхідно два таких кружечки.

Дно сковороди змащуємо маслом і викладаємо один кружечок лаваша. Посипаємо частиною тертого сиру.

Закриваємо сир другим круглим шматком лаваша.

Рівномірно лаваш змащуємо майонезом і кетчупом.

Тонкими скибочками нарізаємо ковбасу і гриби. Викладаємо по соусу.

нарізаємо Тонкими кільцями цибулю і відправляємо його до решти інгредієнтів.

Нарізаємо помідор, розкладаємо його по піці. Зверху посипаємо тертим сиром.

Закриваємо сковороду кришкою і включаємо плиту. Готуємо страву на повільному вогні 7-10 хвилин.

Через деякий час сир розплавиться, а лаваш підрум’яниться до хрускоту. Можна знімати з вогню.

Подаємо швидку піцу з лаваша до столу. Можна прикрасити свіжою зеленню.

Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з ковбасою Піца з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з лаваша на сковороді Піца з помідорами Піца з сиром