То рис твердий, то м’ясо жорстке – основні проблеми, з якими стикаються господині в приготуванні плову. З мультиваркою Поларіс ви забудете про ці труднощі. Ваш плов буде наваристим, ніжним і соковитим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Баранина – 500 гр.
- Морква – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 400 гр.
- Рис білий – 500 гр.
- Часник – 12 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Куркума – за смаком
- Зіра – за смаком
Процес приготування:
Готувати плов з бараниною в мультиварці Поларіс просто! М’ясо і овочі помийте. Наріжте м’ясо кубиками, цибулю – півкільцями, а моркву –соломкою. У чашу мультиварки Поларіс влийте рослинне масло і викладіть нарізані овочі. Готуйте їх у режимі «Смаження» 10 хвилин.
Потім додати баранину і продовжуйте смажити 10-15 хвилин. Потім посоліть і додайте спеції, продовжуйте смажити ще 10 хвилин.
Рис промийте кілька разів проточною водою, поки вода не стане прозорою. Покладіть рис в чашу, покладіть головку часнику і влийте окріп. Рівень води повинен бути вище рису на 1-2 сантиметри.
В меню мультиварки виберіть програму «Рис», встановіть таймер на 35 хвилин. Після звукового сигналу не відкривайте кришку ще 10-15 хвилин, потім перемішайте плов.
Плов виходить ароматним і розсипчастим, подавайте його на стіл в гарячому вигляді.
Смачного!