То рис твердий, то м’ясо жорстке – основні проблеми, з якими стикаються господині в приготуванні плову. З мультиваркою Поларіс ви забудете про ці труднощі. Ваш плов буде наваристим, ніжним і соковитим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Баранина – 500 гр.
  • Морква – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 400 гр.
  • Рис білий – 500 гр.
  • Часник – 12 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Куркума – за смаком
  • Зіра – за смаком

Процес приготування:

Готувати плов з бараниною в мультиварці Поларіс просто! М’ясо і овочі помийте. Наріжте м’ясо кубиками, цибулю – півкільцями, а моркву –соломкою. У чашу мультиварки Поларіс влийте рослинне масло і викладіть нарізані овочі. Готуйте їх у режимі «Смаження» 10 хвилин.

Потім додати баранину і продовжуйте смажити 10-15 хвилин. Потім посоліть і додайте спеції, продовжуйте смажити ще 10 хвилин.

Рис промийте кілька разів проточною водою, поки вода не стане прозорою. Покладіть рис в чашу, покладіть головку часнику і влийте окріп. Рівень води повинен бути вище рису на 1-2 сантиметри.

В меню мультиварки виберіть програму «Рис», встановіть таймер на 35 хвилин. Після звукового сигналу не відкривайте кришку ще 10-15 хвилин, потім перемішайте плов.

Плов виходить ароматним і розсипчастим, подавайте його на стіл в гарячому вигляді.

Смачного!

Плов в мультиварці Плов в мультиварці Поларіс Плов з бараниною в мультиварці Плов з круглозерним рисом Плов з куркумою Плов з м'ясом Справжній узбецький плов Узбецький плов з куркою