Приголомшливо апетитний плов з бараниною, приготовлений на вогнищі, дуже легко приготувати! Це неймовірно апетитний і ситне блюдо. Баранина виходить дивно ніжною і м’якою, а рис розсипчастим і ароматним. Просто смакота!


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Рис білий – 500 гр.
  • Баранина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – 1,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1,5 ч. л.
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Зіра – 0,5 ч. л.
  • Вода – 500 мл
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування плову з баранини в казані на вогнищі? Рис промиваємо і замочуємо у холодній воді.

Тепер промиваємо баранину і чистимо її від білої плівки, ріжемо м’ясо на кубики близько 1,5*1,5 див.

Цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо його півкільцями.

Морквину також очищаємо і моєму, потім ріжемо тонкими смужками.

В казан заливаємо олію і розігріваємо його, викладаємо баранину і смажимо її 10 хв, помішуючи, потім додаємо цибулю і моркву і продовжуємо смажити ще 10 хв

Тепер зливаємо воду з рису і додаємо його в казан, засипаємо спеції (перець чорний, червоний мелений, зіру), солимо і заливаємо воду. У центр кладемо головку часнику цілком. Тушкуємо під кришкою протягом 40 хв.

Приємного апетиту!

Плов Плов без моркви Плов в казані на вогнищі Плов з баранини в казані на вогнищі Плов з баранини з рисом Плов з часником