Бурий рис відрізняється своїми корисними властивостями. Плов з нього виходить розсипчастим і апетитним. Доповніть домашню страву соковитою і ніжною свининою. Ідеальне рішення для сімейного обіду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 400 гр.
- бурий Рис – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати плов з бурого рису зі свининою. Свинину розморожуємо і ріжемо невеликими шматками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’янцю.
Вливаємо в м’ясо воду, додаємо сіль, спеції за смаком і доводимо масу до кипіння.
В цей час подрібнюємо цибулину натираємо моркву.
Кладемо в загальне блюдо бурий рис і овочі. Сюди ж відправляємо очищені зубчики часнику. Тушкуємо страву під кришкою близько 40 хвилин.
Через деякий час розмішуємо готовий плов і доповнюємо його зеленню. Можна подавати до столу!
Пісний плов з грибами Плов без моркви Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов зі свининою в каструлі