Бурий рис відрізняється своїми корисними властивостями. Плов з нього виходить розсипчастим і апетитним. Доповніть домашню страву соковитою і ніжною свининою. Ідеальне рішення для сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • бурий Рис – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати плов з бурого рису зі свининою. Свинину розморожуємо і ріжемо невеликими шматками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до легкого рум’янцю.

Вливаємо в м’ясо воду, додаємо сіль, спеції за смаком і доводимо масу до кипіння.

В цей час подрібнюємо цибулину натираємо моркву.

Кладемо в загальне блюдо бурий рис і овочі. Сюди ж відправляємо очищені зубчики часнику. Тушкуємо страву під кришкою близько 40 хвилин.

Через деякий час розмішуємо готовий плов і доповнюємо його зеленню. Можна подавати до столу!

Пісний плов з грибами Плов без моркви Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов зі свининою в каструлі