Для домашнього обіду можна приготувати ситний та ароматний плов. Оцініть швидкий рецепт з круглого рису і свинини. Готову страву порадує наваристим виглядом і соковитим смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 600 гр.
- Рис круглозерний – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 головка
- Перець чилі – за смаком
- Сіль – за смаком
- Барбарис – за смаком
- Паприка – 1 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування плову з круглим рисом і свининою? Обсмажуємо шматочки свинини з подрібненою цибулею в маслі. Після появи яскравого рум’янцю додаємо моркву, нарізану тонкою соломкою.
Розмішуємо продукти і смажимо ще 5-7 хвилин.
Викладаємо піджарку в каструлю з товстим дном. Сюди ж додаємо сіль, спеції, часник і чилі. Заливаємо вміст водою і кип’ятимо на плиті.
Далі викладаємо круглозерний рис. Залишаємо страву на слабкому вогні 25 хвилин.
Через деякий час розмішуємо пряний плов і розкладаємо по порціях. Можна подавати до столу!
Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в казані Плов з барбарисом Плов з круглозерним рисом Плов зі свининою в казані на плиті Узбецький плов в казані Узбецький плов з куркою