Для домашнього обіду можна приготувати ситний та ароматний плов. Оцініть швидкий рецепт з круглого рису і свинини. Готову страву порадує наваристим виглядом і соковитим смаком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 600 гр.
  • Рис круглозерний – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Перець чилі – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Барбарис – за смаком
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування плову з круглим рисом і свининою? Обсмажуємо шматочки свинини з подрібненою цибулею в маслі. Після появи яскравого рум’янцю додаємо моркву, нарізану тонкою соломкою.

Розмішуємо продукти і смажимо ще 5-7 хвилин.

Викладаємо піджарку в каструлю з товстим дном. Сюди ж додаємо сіль, спеції, часник і чилі. Заливаємо вміст водою і кип’ятимо на плиті.

Далі викладаємо круглозерний рис. Залишаємо страву на слабкому вогні 25 хвилин.

Через деякий час розмішуємо пряний плов і розкладаємо по порціях. Можна подавати до столу!

Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в казані Плов з барбарисом Плов з круглозерним рисом Плов зі свининою в казані на плиті Узбецький плов в казані Узбецький плов з куркою