Плов з соковитими свинячими реберцями найкраще виходить на вогнищі! Блюдо виходить ще апетитніше і смачніше. Ароматний розсипчастий рис і м’яке м’ясо нікого не залишать байдужими!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинячі ребра – 700 гр.
  • Рис білий – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Зіра – 0,5 ч. л.
  • Шафран – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Барбарис – 0,5 ч. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Вода – 500 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати плов зі свинячими реберцями на багатті, свинячі ребра кладемо в казан з олією, ставимо на вогнище і смажимо 15 хв. з двох сторін.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо його кільцями.

Також чистимо моркву і нарізаємо її тонкою соломкою.

Відправляємо цибулю і моркву до свитым ребрах і обсмажуємо 10 хв.

Тепер додаємо рис, також кладемо спеції (шафран, чорний мелений перець, барбарис, лавровий лист) і головку часнику. Заливаємо воду і перемішуємо. Варимо рис 30-35 хв. до повної готовності. Рис повинен бути м’яким, але не разваристым.

Смачного!

Пісний плов Пісний плов з грибами Плов в казані Плов в казані на вогнищі Плов з барбарисом і зірою Плов з круглозерним рисом Плов зі свинини з рисом