Оригінальний спосіб приготування домашнього плову з куркою – на деку. Готову страву порадує соковитим і ніжним смаком. Візьміть кулінарну ідею для вашого обіднього меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • стегно Куряче – 6 шт.
  • Рис білий – 1 склянка
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати плов з куркою на деку в духовці просто! Підготуємо необхідні продукти для плову. Курячі ніжки заздалегідь розморожуємо.

Гомілки відразу натираємо сумішшю з солі і спецій. Залишаємо заготовку на деякий час.

Далі натираємо моркву і подрібнюємо цибулю. Обсмажуємо овочі в олії до м’якого стану. Після додаємо в масу кукурудзу, розмішуємо і вимикаємо плиту.

Розміщуємо овочеву суміш в деко. Далі розкладаємо рис. Можна трохи посолити. Викладаємо курячі ніжки і заливаємо все це водою.

Випікаємо страва 1 годину при температурі 200 градусів. Після рум’яне частування можна подавати до столу!

Плов Плов без м'яса Плов в духовці Плов з куркою Плов з куркою в духовці