Це блюдо поєднує найсмачніші частини курячої тушки і ніжний рассыпчаты рис. Страва виглядає красиво і його можна подати навіть на святковому столі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі ніжки – 900 гр.
- Рис білий – 350 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 шт.
- Помідори черрі – 6 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Приправа (на вибір) – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Вода – 900 мл
Процес приготування:
Готувати плов з курячими ніжками на сковороді просто! На розігрітій сковороді обсмажте курячі ніжки з усіх боків на сильному вогні.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і крупно наріжте.
Коли курячі ніжки добре зарум’яняться, додайте овочі, продовжуйте смажити.
Коли цибуля буде практично готовий, викладіть на сковороду рис, перемішайте. Додайте сіль і спеції.
Потім влийте воду, покладіть головку часнику і помідори черрі. Прикрийте сковороду кришкою і готуйте плов на повільному вогні 20-25 хвилин, не перемішуючи.
Коли плов буде готовий, дайте йому настоятися 10 хвилин під кришкою, потім подавайте на стіл.
Смачного!