Це блюдо поєднує найсмачніші частини курячої тушки і ніжний рассыпчаты рис. Страва виглядає красиво і його можна подати навіть на святковому столі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі ніжки – 900 гр.
  • Рис білий – 350 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Вода – 900 мл

Процес приготування:

Готувати плов з курячими ніжками на сковороді просто! На розігрітій сковороді обсмажте курячі ніжки з усіх боків на сильному вогні.

Цибулю і моркву очистіть, помийте і крупно наріжте.

Коли курячі ніжки добре зарум’яняться, додайте овочі, продовжуйте смажити.

Коли цибуля буде практично готовий, викладіть на сковороду рис, перемішайте. Додайте сіль і спеції.

Потім влийте воду, покладіть головку часнику і помідори черрі. Прикрийте сковороду кришкою і готуйте плов на повільному вогні 20-25 хвилин, не перемішуючи.

Коли плов буде готовий, дайте йому настоятися 10 хвилин під кришкою, потім подавайте на стіл.

Смачного!

Плов Плов з куркою Плов з куркою і часником Плов з овочами Плов з часником Розсипчастий плов з куркою