Оригінальний спосіб приготування домашнього плову – з свинини і гречки. Любителі крупи оцінять такий рецепт. Просте приготування порадує яскравим і поживним смаком. Подавайте до сімейного обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Гречка – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати плов з гречки зі свининою? На невеликі шматочки розбираємо свинину. Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю в рослинному маслі.

Викладаємо до м’яса подрібнену ріпчасту цибулю.

Далі додаємо моркву, нарізану соломкою. Розмішуємо і смажимо 5 хвилин.

В цей час промиваємо гречану крупу. Можна трохи відмочити її.

В піджарку додаємо приправу для плову сіль.

Далі кладемо підготовлену гречку. Вливаємо воду і готуємо страву близько 30 хвилин на помірному вогні.

Готовий плов гарненько розмішуємо і залишаємо на 5-10 хвилин.

Настоявшийся продукт можна розкладати по тарілках і подавати до столу!

Пісний плов з грибами Плов Плов без м'яса Плов без моркви Плов без цибулі Плов зі свининою в казані на плиті Розсипчастий плов зі свининою