Куряче м’ясо відмінно підходить для приготування плову, особливо якщо робити це в мультиварці. Блюдо відрізняється насиченим смаком і чудовим ароматом.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Рис білий – 1 склянка
  • стегно Куряче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати плов з курячими стегнами в мультиварці, рис кілька разів промийте проточною водою. Овочі очистіть, курку помийте.

М’ясо відокремте від кісток. У чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть курку і включіть режим «Смаження» на 15 хвилин.

Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками. Додайте овочі до м’яса і продовжуйте готувати.

Додайте в чашу мультиварки промитий рис, сіль і спеції, влийте воду. Закрийте кришку мультиварки та встановіть програму «Плов» на 1 годину.

Готове блюдо подавайте в гарячому вигляді з овочами і свіжою зеленню.

Смачного!

Плов Плов в мультиварці Панасонік Плов в мультиварці Поларіс Плов з круглозерним рисом Плов з куркою Плов з куркою в мультиварці Плов з куркою в мультиварці Поларіс