Куряче м’ясо відмінно підходить для приготування плову, особливо якщо робити це в мультиварці. Блюдо відрізняється насиченим смаком і чудовим ароматом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 1 склянка
- стегно Куряче – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати плов з курячими стегнами в мультиварці, рис кілька разів промийте проточною водою. Овочі очистіть, курку помийте.
М’ясо відокремте від кісток. У чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть курку і включіть режим «Смаження» на 15 хвилин.
Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками. Додайте овочі до м’яса і продовжуйте готувати.
Додайте в чашу мультиварки промитий рис, сіль і спеції, влийте воду. Закрийте кришку мультиварки та встановіть програму «Плов» на 1 годину.
Готове блюдо подавайте в гарячому вигляді з овочами і свіжою зеленню.
Смачного!