Справжній плов готується в казані з баранини. В домашніх умовах, ми готуємо з доступних засобів і продуктів. Найбільш простий і доступний спосіб приготувати смачний плов з свинини – загасити його в мультиварці Поларіс.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 1 кг
  • Рис білий – 0,8 – 1 кг
  • Масло рослинне – 200 мл
  • Морква – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 500 гр.
  • Часник – 1 головка
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Зіра – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці Поларіс, підготуйте всі інгредієнти за списком.

Рис промийте в декількох водах. Свинину промийте, наріжте кубиками. Цибулю і моркву очистіть, помийте і дрібно наріжте. Головку часнику розберіть на зубчики і очистіть їх.

На мультиварці Поларіс увімкніть режим «Мій рецепт plus (мультиповар)», встановіть температуру 160 градусів. В чаші розігрійте рослинну олію і обсмажте цибулю 5 хвилин. Потім додайте моркву, готуйте ще 5 хвилин. Далі покладіть м’ясо і смажте ще 10 хвилин.

розітріть Пальцями зіру і коріандр, додайте спеції в чашу, посоліть і варіть 10 хвилин. Далі влийте окріп і додайте гострий стручкової перець. Готуйте 45 хвилин.

Викладіть в чашу рис, додайте окріп, щоб він повністю покрив рис, продовжуйте готувати ще 10 хвилин. Потім додайте часник і готуйте ще 15 хвилин.

Далі увімкніть режим «Підігрів» і через 20 хвилин плов буде повністю готовий.

Смачного!

Плов без м'яса Плов без моркви Плов без цибулі Плов в мультиварці Плов в мультиварці Поларіс Плов з круглозерним рисом Узбецький плов зі свининою