Справжній плов готується в казані з баранини. В домашніх умовах, ми готуємо з доступних засобів і продуктів. Найбільш простий і доступний спосіб приготувати смачний плов з свинини – загасити його в мультиварці Поларіс.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 1 кг
- Рис білий – 0,8 – 1 кг
- Масло рослинне – 200 мл
- Морква – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 500 гр.
- Часник – 1 головка
- Перець чилі – 2 шт.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Зіра – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці Поларіс, підготуйте всі інгредієнти за списком.
Рис промийте в декількох водах. Свинину промийте, наріжте кубиками. Цибулю і моркву очистіть, помийте і дрібно наріжте. Головку часнику розберіть на зубчики і очистіть їх.
На мультиварці Поларіс увімкніть режим «Мій рецепт plus (мультиповар)», встановіть температуру 160 градусів. В чаші розігрійте рослинну олію і обсмажте цибулю 5 хвилин. Потім додайте моркву, готуйте ще 5 хвилин. Далі покладіть м’ясо і смажте ще 10 хвилин.
розітріть Пальцями зіру і коріандр, додайте спеції в чашу, посоліть і варіть 10 хвилин. Далі влийте окріп і додайте гострий стручкової перець. Готуйте 45 хвилин.
Викладіть в чашу рис, додайте окріп, щоб він повністю покрив рис, продовжуйте готувати ще 10 хвилин. Потім додайте часник і готуйте ще 15 хвилин.
Далі увімкніть режим «Підігрів» і через 20 хвилин плов буде повністю готовий.
Смачного!