Неймовірно ситний і яскравий домашній плов можна приготувати з свинини і нуту. Страва порадує корисними властивостями і насиченим смаком. Оцініть оригінальний рецепт з східними корінням.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 0,5 кг
- Рис білий – 2 склянки
- Нут (в соусі) – 1 банка
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 0,5 ст. л.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування плову з свинини з нутом? Свинину розморожуємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо продукт в сковороді або каструлі з товстим дном.
Додаємо терту моркву і подрібнену ріпчасту цибулю. Тушкуємо 3-5 хвилин.
Посипаємо продукти сіллю і спеціальної приправою для плову.
Далі додаємо нут в соусі і томатну пасту. Розмішуємо масу і доводимо її до кипіння.
Додаємо промитий рис. Заливаємо вміст холодною водою.
По центру заготовки розміщуємо головку часнику в лушпинні. Тушкуємо блюдо близько 30 хвилин до випаровування вологи.
Живильний плов з нутом і свининою голів. Розмішуйте частування і подавайте до столу!
Плов з круглозерним рисом Плов з м'ясом і нутом Плов з нутом Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді Розсипчастий плов зі свининою