Хочу запропонувати приготувати ароматну закуску по-корейськи з помідорів. Така закуска готується на зиму без стерилізації, що значно спрощує процес приготування. Помідори по-корейськи обов’язково відзначать любителі яскравих і гострих страв.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Помідори черрі – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Кріп – 0.5 пучків
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Оцет білий винний – 40 мл

Процес приготування:

Готувати помідори по-корейськи на зиму без стерилізації одне задоволення! Черрі, болгарський перець, перець Чилі, зелень кропу і зелень петрушки ретельно промийте під проточною водою, а потім дайте їм просохнути. Часник очистіть від лушпиння. Болгарський перець і Чилі розріжте навпіл, очистіть від насіння і серцевини. Чилі і болгарський перець наріжте тонкою соломкою. Часник і зелень подрібніть ножем. Черрі розрізати навпіл.

В глибокій ємності з’єднайте цукровий пісок, кухонну сіль, рослинне масло і винний оцет. Викладіть всі підготовлені інгредієнти і ретельно перемішайте з допомогою двох столових ложок. Банки ретельно вимийте і стерилізуйте в мікрохвильовій печі, на водяній бані або в духовій шафі.

Викладіть приготовлену закуску з помідорів. Кришки обдайте окропом, закрутіть ними банки. Банки з помідорами переверніть догори дном. Перевернуті банки залиште при кімнатній температурі на 6 годин, а потім помістіть в холодильник.

наступного дня переверніть банки і можете спробувати смачну закуску з помідорів. Таку закуску можна приготувати і з звичайних помідорів. Красиво буде виглядати, якщо використовувати жовті помідори. Зберігати помідори по-корейськи потрібно в холодильнику.

Приємного насолоди!

Гостра закуска з помідорів Гострі помідори часточками Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи часточками Помідори часточками без стерилізації Помідори чилі на зиму