Під час високих технологій багато господинь хочуть заощадити час на приготуванні різних страв, при цьому, щоб якість страв не постраждало. Тому всі хочуть, щоб готування була швидкої і простий, а результат був смачним. Я пропоную приготувати швидкі ароматні помідори по-корейськи в банку.
Інгредієнти: на 6 арк.
- Помідори свіжі – 3 кг
- Болгарський перець солодкий – 4 шт.
- Часник – 3 головки
- Кріп – за смаком
- Корінь петрушки – за смаком
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Сіль – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 150 мл
- Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати помідори по-корейськи в банку одне задоволення! Помідори, болгарський перець, гострий перець, зелень кропу і зелень петрушки ретельно промийте під проточною водою, а потім просушіть овочі та зелень. Часник очистіть від лушпиння. Болгарський перець і гострий перець розріжте навпіл, очистіть від насіння і серцевини, а потім разом з часником помістіть в чашу блендера і подрібніть до однорідної маси.
У мисці з’єднайте цукровий пісок, сіль, рослинне масло і яблучний оцет. Подрібнену масу перекладіть в миску з маринадом. Зелень петрушки і кропу нарубайте ножем і відправте до маринаду, перемішайте і відставте в сторону. Помідори очистіть від плодоніжок і наріжте часточками. На дно стерильної банки, чергуючи, викладіть шарами заправку і помідори.
Капронову кришку обдайте окропом, закрийте їй банку. Банку з помідорами переверніть догори дном. Перевернуту банку помістіть в холодильник на 4-6 годин.
Дістаньте банку з холодильника і насолоджуйтеся закускою. Трилітрову банку з закускою зберігайте в холодильнику в звичайному положенні, перевернувши дном вниз.
Приємного насолоди!
Помідори без стерилізації на зиму Помідори з яблучним оцтом Помідори по-корейськи в банку за добу Помідори холодним способом Помідори часточками без стерилізації Помідори часточками з часником