По-корейськи можна готувати не тільки моркву, але і помідори. Вони виходять гострими, пікантними, тому давати дітям таку закуску не можна. А от дорослі з задоволенням з’їдають тарілку такої закуски на святковому застіллі.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Помідори свіжі – 3 кг
  • Болгарський перець солодкий – 4 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Оцет столовий 9% – 100 мл
  • Масло олію – 100 мл
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 4 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати помідори по-корейськи з морквою? Помідори вимити, порізати на 4 частини.

Для заправки моркву почистити, помити і потерти на терці для корейської моркви.

Окремо прокрутити через м’ясорубку солодкий і гіркий перець, часник. Змішати з морквою. Додати оцет, соняшникова олія. Всипати цукор, сіль, перемішати. Скласти в банку або контейнер пошарово помідори і заправку. В кінці має бути заправка.

Закрити контейнер з закускою кришкою і поставити в холодильник на 8 годин. Далі можна пробувати. Якщо таку закуску потрібно закатати, то обов’язково стерилізувати її протягом 15 хв

Приємного апетиту!

Малосольні помідори з часником в каструлі Помідори по-корейськи Солоні помідори в каструлі