По-корейськи можна готувати не тільки моркву, але і помідори. Вони виходять гострими, пікантними, тому давати дітям таку закуску не можна. А от дорослі з задоволенням з’їдають тарілку такої закуски на святковому застіллі.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Помідори свіжі – 3 кг
- Болгарський перець солодкий – 4 шт.
- Часник – 2 головки
- Перець чилі – 2 шт.
- Морква – 3 шт.
- Оцет столовий 9% – 100 мл
- Масло олію – 100 мл
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати помідори по-корейськи з морквою? Помідори вимити, порізати на 4 частини.
Для заправки моркву почистити, помити і потерти на терці для корейської моркви.
Окремо прокрутити через м’ясорубку солодкий і гіркий перець, часник. Змішати з морквою. Додати оцет, соняшникова олія. Всипати цукор, сіль, перемішати. Скласти в банку або контейнер пошарово помідори і заправку. В кінці має бути заправка.
Закрити контейнер з закускою кришкою і поставити в холодильник на 8 годин. Далі можна пробувати. Якщо таку закуску потрібно закатати, то обов’язково стерилізувати її протягом 15 хв
Приємного апетиту!
Малосольні помідори з часником в каструлі Помідори по-корейськи Солоні помідори в каструлі