Пікантна закуска з помідорів по-корейськи підходить як для обіднього, так і для святкового столу. Приготувати блюдо зовсім не складно, а необхідні продукти обов’язково виявляться у вас під рукою.


Інгредієнти: на 0.5 л.

  • Помідори свіжі – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати помідори по-корейськи з приправою для корейської моркви, помідори промиваємо та нарізаємо на свій розсуд. Можна часточками, а можна і тонкими кружечками.

Лук ріжемо тонкими кільцями.

Овочі щільно викладаємо в контейнер шарами.

Приготуємо заправку. Для цього в невелику тарілку висипаємо приправа для моркви по-корейськи, сюди ж продавлюємо зубчики часнику, виживаємо сік половинки лимона і заливаємо все рослинним маслом.

Ретельно перемішуємо, перелити в контейнер з помідорами і знову перемішуємо. Закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник. Залишаємо страву там настільки, наскільки дозволяє час, але не менше двох годин.

Готові настоявшиеся помідори по-корейськи дістаємо з контейнера і перекладаємо в тарілки. Пікантна закуска готова. Приємного апетиту!

Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи в банку за добу Помідором з цибулею і маслом