Пікантна закуска з помідорів по-корейськи підходить як для обіднього, так і для святкового столу. Приготувати блюдо зовсім не складно, а необхідні продукти обов’язково виявляться у вас під рукою.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Помідори свіжі – 8 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Лимон – 0,5 шт.
- Приправа для корейської моркви – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати помідори по-корейськи з приправою для корейської моркви, помідори промиваємо та нарізаємо на свій розсуд. Можна часточками, а можна і тонкими кружечками.
Лук ріжемо тонкими кільцями.
Овочі щільно викладаємо в контейнер шарами.
Приготуємо заправку. Для цього в невелику тарілку висипаємо приправа для моркви по-корейськи, сюди ж продавлюємо зубчики часнику, виживаємо сік половинки лимона і заливаємо все рослинним маслом.
Ретельно перемішуємо, перелити в контейнер з помідорами і знову перемішуємо. Закриваємо кришкою і відправляємо в холодильник. Залишаємо страву там настільки, наскільки дозволяє час, але не менше двох годин.
Готові настоявшиеся помідори по-корейськи дістаємо з контейнера і перекладаємо в тарілки. Пікантна закуска готова. Приємного апетиту!
Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи в банку за добу Помідором з цибулею і маслом