Хочу запропонувати чудовий варіант швидкого у приготуванні, корисного і смачного сніданку. Лаваш з яйцем і сиром, приготований на сковороді, виходить з рум’яною хрусткою скоринкою і ніжною тягнеться начинкою. Таку закуску можна приготувати і для святкового торжества.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 2 аркуша
  • Зелень – 1 пучок
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати ПП лаваш з яйцем і сиром на сковороді легко! Улюблену зелень ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть зайву вологу.

Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і додайте в начинку. Я використовувала кріп і трохи зеленої цибулі.

Твердий сир натріть на крупній тертці.

Додайте подрібнену зелень. Сир можна використовувати будь жирності і текстури. Якщо хочете, щоб страва була низькокалорійним, використовуйте сир низької жирності.

Посоліть і додайте чорний мелений перець, розбийте куряче яйце. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Лист лаваша розрізати на прямокутні частини в залежності від його розміру.

На кожну частину викладіть начинку.

Потім поверніть трикутні конвертики.

добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Зменшіть вогонь, викладіть лаваш і обсмажте до рум’яної хрусткої скоринки з двох сторін на сухій сковороді.

Випічку викладіть на блюдо для подачі.

Хрустку апетитну закуску з лаваша з яйцем і сиром подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся низькокалорійної закускою і отримуйте задоволення!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками