Хочу запропонувати чудовий варіант швидкого у приготуванні, корисного і смачного сніданку. Лаваш з яйцем і сиром, приготований на сковороді, виходить з рум’яною хрусткою скоринкою і ніжною тягнеться начинкою. Таку закуску можна приготувати і для святкового торжества.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш – 2 аркуша
- Зелень – 1 пучок
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати ПП лаваш з яйцем і сиром на сковороді легко! Улюблену зелень ретельно промийте в прохолодній проточній воді, а потім струсіть зайву вологу.
Підготовлену зелень подрібніть гострим ножем і додайте в начинку. Я використовувала кріп і трохи зеленої цибулі.
Твердий сир натріть на крупній тертці.
Додайте подрібнену зелень. Сир можна використовувати будь жирності і текстури. Якщо хочете, щоб страва була низькокалорійним, використовуйте сир низької жирності.
Посоліть і додайте чорний мелений перець, розбийте куряче яйце. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Лист лаваша розрізати на прямокутні частини в залежності від його розміру.
На кожну частину викладіть начинку.
Потім поверніть трикутні конвертики.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні. Зменшіть вогонь, викладіть лаваш і обсмажте до рум’яної хрусткої скоринки з двох сторін на сухій сковороді.
Випічку викладіть на блюдо для подачі.
Хрустку апетитну закуску з лаваша з яйцем і сиром подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся низькокалорійної закускою і отримуйте задоволення!