піцу для ПП, щоб вона була дійсно дієтичної і смачною, в начинку кладуть нежирне м’ясо, нежирний сир (не більше 20%-ной жирності), багато овочів і змащують її томатною пастою. ПП піца вийде і низькокалорійної, і корисною. М’ясо для піци попередньо відваріть.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Лаваш вірменський (тонкий) – 100 гр.
- Куряче філе – 60 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Сир (нежирний) – 100 гр.
- Томатна паста – 40 гр.
- Оливки – 100 гр.
Процес приготування:
Спочатку підготуйте всі продукти для приготування ПП-піца з лаваша на сковороді. Сир подрібніть на крупну тертку.
Розгорніть на стільниці лаваш і виріжте з нього 2 кола діаметром, як ваша сковорідка.
Змастіть маслом сковорідку і поставте на неї 1 коло лаваша. На лаваш покладіть частину натертого сиру.
Поверх сиру покладіть інше коло з лаваша і рівномірно намажте його томатною пастою.
Відварне м’ясо і оливки наріжте на невеликі шматочки і розкладіть поверх з томатної пасти. Посипте їх натертим сиром.
Помідор і перець наріжте невеликими шматочками довільної форми і укладіть поверх м’яса з оливками.
Начинку посипте іншим сиром. Сковорідку прикрийте кришкою. Смажте піцу на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин і до повного розплавлення сиру.
Готову ПП-піцу перекладіть на красиве блюдо і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца з сиром