піцу для ПП, щоб вона була дійсно дієтичної і смачною, в начинку кладуть нежирне м’ясо, нежирний сир (не більше 20%-ной жирності), багато овочів і змащують її томатною пастою. ПП піца вийде і низькокалорійної, і корисною. М’ясо для піци попередньо відваріть.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лаваш вірменський (тонкий) – 100 гр.
  • Куряче філе – 60 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сир (нежирний) – 100 гр.
  • Томатна паста – 40 гр.
  • Оливки – 100 гр.

Процес приготування:

Спочатку підготуйте всі продукти для приготування ПП-піца з лаваша на сковороді. Сир подрібніть на крупну тертку.

Розгорніть на стільниці лаваш і виріжте з нього 2 кола діаметром, як ваша сковорідка.

Змастіть маслом сковорідку і поставте на неї 1 коло лаваша. На лаваш покладіть частину натертого сиру.

Поверх сиру покладіть інше коло з лаваша і рівномірно намажте його томатною пастою.

Відварне м’ясо і оливки наріжте на невеликі шматочки і розкладіть поверх з томатної пасти. Посипте їх натертим сиром.

Помідор і перець наріжте невеликими шматочками довільної форми і укладіть поверх м’яса з оливками.

Начинку посипте іншим сиром. Сковорідку прикрийте кришкою. Смажте піцу на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин і до повного розплавлення сиру.

Готову ПП-піцу перекладіть на красиве блюдо і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Лінива піца з лаваша на сковороді Піца з лаваша за 10 хвилин на сковороді Піца з помідорами Піца з сиром