ПП шарлотка на кефірі з яблуками – це неперевершений рецепт ніжною і апетитною домашньої випічки. Приготована на вівсяній і цільнозерновий борошна, з натуральним медом, вона не зіпсує фігуру і перетворить чаювання в справжню насолоду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно цільнозернові – 80 гр.
  • Борошно вівсяна – 200 гр.
  • Мед – 50 гр.
  • Кефір – 280 мл
  • Яблука – 2 шт.
  • Сода харчова – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати ПП шарлотка на кефірі з яблуками просто! Яйця збиваємо.

Борошно просіваємо і додаємо її до яєць.

Також додаємо топлений мед, кефір і гашену оцтом соду. Всі інгредієнти добре перемішуємо.

Яблука миємо, очищаємо від шкірки, розрізаємо їх часточками.

Беремо форму для випікання змащуємо її рослинним маслом і виливаємо ½ частину тіста.

Викладаємо на нього часточки яблук і знову заливаємо їх тестом. Зверху прикрашаємо шаром яблук.

Ставимо шарлотку в духову піч на 35-40 хв. Запікаємо до рум’яної скоринки.

Приємного апетиту!

ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без цукру Шарлотка з яблуками в духовці Шарлотка з яблуками класична Шарлотка на кефірі з яблуками в духовці