ПП шарлотка на кефірі з яблуками – це неперевершений рецепт ніжною і апетитною домашньої випічки. Приготована на вівсяній і цільнозерновий борошна, з натуральним медом, вона не зіпсує фігуру і перетворить чаювання в справжню насолоду!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно цільнозернові – 80 гр.
- Борошно вівсяна – 200 гр.
- Мед – 50 гр.
- Кефір – 280 мл
- Яблука – 2 шт.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Оцет столовий 9% – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати ПП шарлотка на кефірі з яблуками просто! Яйця збиваємо.
Борошно просіваємо і додаємо її до яєць.
Також додаємо топлений мед, кефір і гашену оцтом соду. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
Яблука миємо, очищаємо від шкірки, розрізаємо їх часточками.
Беремо форму для випікання змащуємо її рослинним маслом і виливаємо ½ частину тіста.
Викладаємо на нього часточки яблук і знову заливаємо їх тестом. Зверху прикрашаємо шаром яблук.
Ставимо шарлотку в духову піч на 35-40 хв. Запікаємо до рум’яної скоринки.
Приємного апетиту!
ПП шарлотка Шарлотка Шарлотка без цукру Шарлотка з яблуками в духовці Шарлотка з яблуками класична Шарлотка на кефірі з яблуками в духовці