Домашню пшеничну кашу можна приготувати без молока. Такий варіант краще всього підходить для гарнір до інших страв. Візьміть на замітку простий рецепт поживного продукту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 250 гр.
- Вода – 2 склянки
- Сіль – за смаком
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Як приготувати пшеничну кашу без молока? Відміряємо потрібну кількість пшеничної крупи, при необхідності продукт перебираємо і промиваємо.
Далі викладаємо крупу в каструлю, солимо за смаком і заливаємо водою. Ставимо на помірний вогонь і готуємо під кришкою 15-20 хвилин.
Якщо вода википає швидше, ніж готується крупа, то можна додати трохи окропу.
Після варіння в блюдо викладаємо вершкове масло. Перемішуємо вміст і даємо йому настоятися 5-10 хвилин.
Пшенична каша на воді готова. Подавайте продукт в якості гарніру для інших гарячих страв. Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Розсипчаста пшенична каша на воді