Точний рецепт пшеничної каші на 1 літр молока дозволить приготувати продукт на велику сім’ю. Подавати блюдо можна як на сніданок, так і на обід в якості гарніру. Підходить для дітей.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 350 гр.
- Молоко коров’яче – 1 л
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу на 1 літр молока просто! Заливаємо пшеничну крупу холодною водою. Щоб сміття і зіпсовані крупинки спливли, вистачить і однієї хвилини. Викидаємо зайве і зливаємо воду.
В каструлю вливаємо літр молока, трохи нагріваємо його на плиті.
В тепле молоко опускаємо промиту пшеничну крупу.
Варимо страву на слабкому вогні близько 20 хвилин.
У процесі додаємо трохи солі.
Відрізаємо невеликий шматочок вершкового масла і викладаємо його в приготовлену кашу.
Ретельно розмішуємо, поки масло повністю не розтопиться.
Готову пшеничну кашу ділимо на порції, охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на молоці