Точний рецепт пшеничної каші на 1 літр молока дозволить приготувати продукт на велику сім’ю. Подавати блюдо можна як на сніданок, так і на обід в якості гарніру. Підходить для дітей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 350 гр.
  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати пшеничну кашу на 1 літр молока просто! Заливаємо пшеничну крупу холодною водою. Щоб сміття і зіпсовані крупинки спливли, вистачить і однієї хвилини. Викидаємо зайве і зливаємо воду.

В каструлю вливаємо літр молока, трохи нагріваємо його на плиті.

В тепле молоко опускаємо промиту пшеничну крупу.

Варимо страву на слабкому вогні близько 20 хвилин.

У процесі додаємо трохи солі.

Відрізаємо невеликий шматочок вершкового масла і викладаємо його в приготовлену кашу.

Ретельно розмішуємо, поки масло повністю не розтопиться.

Готову пшеничну кашу ділимо на порції, охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на молоці