Оригінальний обід або вечеря в мультиварці можна приготувати з пшеничної крупи та м’яса. Навариста каша виходить живильної і ароматною. Підходить для великої родини або компанії.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 1 склянка
  • Яловичина – 350 гр.
  • Вода – 2 склянки
  • Мигдаль – 1 ст. л.
  • Родзинки – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Цедра апельсина – 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати пшеничну кашу з м’ясом в мультиварці. Підготуємо всі необхідні продукти. Пшеничну крупу промиваємо під водою. Яловичину заздалегідь розморожуємо. Вибираємо м’ясо без кісточки.

Родзинки отмачиваем в холодній воді, мигдаль подрібнюємо, а розморожене м’ясо ріжемо на невеликі шматочки.

Включаємо мультиварку і обсмажуємо в ній близько 10 хвилин шматочки яловичини з маслом.

Додаємо до м’яса крупу і заливаємо інгредієнти двома склянками окропу.

Слідом додаємо до продуктів сіль, мелений перець, апельсинову цедру, мигдаль та родзинки. Готуємо страву 30 хвилин у відповідному режимі. Відповідна температура – 90 градусів.

Готову кашу з м’ясом розкладаємо по порційних тарілках і доповнюємо за смаком подрібненою зеленню. Наприклад, можна додати ароматний зелений лук.

Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Пшенична каша на воді в мультиварці Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді