Для швидкого домашнього сніданку на двох можна приготувати апетитну пшеничну кашу на молоці. Завдяки вашим рецептом у вас не залишиться надлишок продукту. Спробуйте!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Пшенична крупа – 100 гр.
  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Сіль – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати пшеничну кашу на молоці на 2 порції просто! Заливаємо пшеничну крупу водою. Прибираємо крупинки, які спливли. Обережно зливаємо всю воду.

Вливаємо склянку молока у каструлю або сотейник.

Сюди насипаємо сіль за смаком. Ставимо посуд на плиту.

Опускаємо в каструлю з молоком підготовлену крупу. Акуратно розмішуємо її і варимо на слабкому вогні 20 хвилин.

Знімаємо кашу з плити.

Додаємо в неї шматочок вершкового масла. Перемішуємо вміст.

Готова пшенична каша вийшла наваристою і ароматною. Діліть на невеликі порції і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Пшенична каша на молоці Розсипчаста пшенична каша на воді