Для швидкого домашнього сніданку на двох можна приготувати апетитну пшеничну кашу на молоці. Завдяки вашим рецептом у вас не залишиться надлишок продукту. Спробуйте!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Пшенична крупа – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Сіль – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу на молоці на 2 порції просто! Заливаємо пшеничну крупу водою. Прибираємо крупинки, які спливли. Обережно зливаємо всю воду.
Вливаємо склянку молока у каструлю або сотейник.
Сюди насипаємо сіль за смаком. Ставимо посуд на плиту.
Опускаємо в каструлю з молоком підготовлену крупу. Акуратно розмішуємо її і варимо на слабкому вогні 20 хвилин.
Знімаємо кашу з плити.
Додаємо в неї шматочок вершкового масла. Перемішуємо вміст.
Готова пшенична каша вийшла наваристою і ароматною. Діліть на невеликі порції і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Пшенична каша на молоці Розсипчаста пшенична каша на воді