Солодка пшенична каша на молоці стане простим і смачним варіантом для сімейного сніданку. Просте блюдо оцінять і діти. Оцініть швидкий домашній рецепт приготування.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу на молоці з цукром. Пшеничну крупу висипаємо в глибоку тарілку. Сюди ж вливаємо холодну воду. Промиваємо в ній продукт одну-дві хвилини.
Відміряємо потрібну кількість молока і виливаємо його каструлю або сотейник. Ставимо на помірний вогонь.
В злегка тепле молоко відправляємо промиту крупу, додаємо цукор. Варимо близько 25 хвилин до готовності головного інгредієнта.
В кінці варіння додаємо в солодку молочну кашу шматочок вершкового масла. Ретельно перемішуємо вміст.
Готову пшеничну кашу з цукром розкладаємо по порційних тарілках. Доповнити блюдо можна свіжими ягодами або фруктами.
Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці