Приготувати розсипчасту пшеничну кашу можна з куркою. Просте блюдо по своєму вигляду і процесу приготування нагадає плов. Спробуйте рецепт для домашнього обіду або вечері.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 250 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Вода – 2,5 склянки
- Часник – 1 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати пшеничну кашу з куркою? Промиваємо куряче філе і поділяємо його на шматки середнього розміру.
Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажуємо шматочки філе до зміни кольору.
Чистимо моркву натираємо її на крупну тертку. Викладаємо отриману до курки разом з пшеничного крупою.
Заливаємо продукти водою, додаємо до них сіль і зубчик часнику. Тушкуємо до випаровування води.
Коли каша набубнявіє, посипаємо її спеціями за смаком. Розмішуємо.
Прибираємо страву з вогню і розкладаємо по тарілках. Пшенична каша з куркою готова, пригощайте домашніх!
Каші Пшенична каша на воді Розсипчаста пшенична каша на воді