Приготувати розсипчасту пшеничну кашу можна з куркою. Просте блюдо по своєму вигляду і процесу приготування нагадає плов. Спробуйте рецепт для домашнього обіду або вечері.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 250 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Вода – 2,5 склянки
  • Часник – 1 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати пшеничну кашу з куркою? Промиваємо куряче філе і поділяємо його на шматки середнього розміру.

Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажуємо шматочки філе до зміни кольору.

Чистимо моркву натираємо її на крупну тертку. Викладаємо отриману до курки разом з пшеничного крупою.

Заливаємо продукти водою, додаємо до них сіль і зубчик часнику. Тушкуємо до випаровування води.

Коли каша набубнявіє, посипаємо її спеціями за смаком. Розмішуємо.

Прибираємо страву з вогню і розкладаємо по тарілках. Пшенична каша з куркою готова, пригощайте домашніх!

Каші Пшенична каша на воді Розсипчаста пшенична каша на воді