Рецепти приготування різних видів каш можна знайти в будь-якій кухні світу. Одна з найпоширеніших круп – пшеничне. З неї можна приготувати солодку і солону кашу, з фруктами, овочами та м’ясом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа – 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 1,5 склянки
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати пшеничну кашу з цибулею і морквою легко! Крупу промийте в декількох водах.

Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте кубиками.

Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.

Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі.

Потім додайте на сковороду крупу, залийте киплячою водою, додайте сіль за смаком і готуйте на повільному вогні 20-25 хвилин.

Подавайте кашу на стіл в теплому вигляді, до неї відмінно підійде легкий овочевий салат.

Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді