Рецепти приготування різних видів каш можна знайти в будь-якій кухні світу. Одна з найпоширеніших круп – пшеничне. З неї можна приготувати солодку і солону кашу, з фруктами, овочами та м’ясом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 1,5 склянки
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу з цибулею і морквою легко! Крупу промийте в декількох водах.
Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте кубиками.
Морква вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі.
Потім додайте на сковороду крупу, залийте киплячою водою, додайте сіль за смаком і готуйте на повільному вогні 20-25 хвилин.
Подавайте кашу на стіл в теплому вигляді, до неї відмінно підійде легкий овочевий салат.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді