Не дарма кажуть: кашу маслом не зіпсуєш. Геркулесова каша стане тільки краще і ніжніше, якщо додати в неї невеликий шматочок вершкового масла. Кашу можна подати на сніданок або як гарнір до основного блюда на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 2 л
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 – 1.5 ч. л.
- Вівсяні пластівці – 250 гр.
- Масло вершкове – 80 – 100 гр.
Процес приготування:
Рецепт геркулесову кашу з маслом простий у приготуванні! У каструлю влийте молоко, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Вівсяні пластівці промийте під водою.
В кипляче молоко додати вівсянку, сіль і вершкове масло. Перемішайте і варіть кашу на повільному вогні 7-10 хвилин.
Потім вимкніть вогонь і дайте настоятися каші під кришкою 5 хвилин. Додайте в кашу цукор за смаком, перемішайте.
геркулесову кашу по своєму смаку завжди можна додати варення, мед чи арахісову пасту.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші