Порадуйте себе і близьких корисним і смачним сніданком. Оцініть рецепт пшенично-гарбузової каші на молоці в мультиварці. Блюдо урізноманітнює домашнє меню і порадує яскравим ароматом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Пшенична крупа – 100 гр.
- Гарбуз – 150 гр.
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати пшенично-гарбузову кашу на молоці в мультиварці, пшеничну крупу ретельно промиваємо в холодній воді кілька разів.
З шматочки гарбуза знімаємо шкірку. Плід подрібнюємо будь-яким зручним способом. Можна нарізати на невеликі шматочки або пропустити через тертку.
Викладаємо інгредієнти в чашу мультиварки, яку попередньо обмазуємо вершковим маслом. Додаємо сіль і цукор.
Заливаємо продукти молоком. Закриваємо кришку і вмикаємо режим, що підходить для приготування каш. Варимо приблизно 40 хвилин.
Готову пшенично-гарбузову кашу на молоці розкладаємо по порційних тарілках. Перед подачею можна доповнити шматочком масла. Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на молоці Пшенична каша на молоці в мультиварці