Порадуйте себе і близьких корисним і смачним сніданком. Оцініть рецепт пшенично-гарбузової каші на молоці в мультиварці. Блюдо урізноманітнює домашнє меню і порадує яскравим ароматом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Пшенична крупа – 100 гр.
  • Гарбуз – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 1,5 склянки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати пшенично-гарбузову кашу на молоці в мультиварці, пшеничну крупу ретельно промиваємо в холодній воді кілька разів.

З шматочки гарбуза знімаємо шкірку. Плід подрібнюємо будь-яким зручним способом. Можна нарізати на невеликі шматочки або пропустити через тертку.

Викладаємо інгредієнти в чашу мультиварки, яку попередньо обмазуємо вершковим маслом. Додаємо сіль і цукор.

Заливаємо продукти молоком. Закриваємо кришку і вмикаємо режим, що підходить для приготування каш. Варимо приблизно 40 хвилин.

Готову пшенично-гарбузову кашу на молоці розкладаємо по порційних тарілках. Перед подачею можна доповнити шматочком масла. Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша з гарбузом Пшенична каша на молоці Пшенична каша на молоці в мультиварці