Наваристу і поживну кашу можна приготувати з пшеничної крупи та гарбуза. Спробуйте рецепт з молоком в духовці. Пригостіть домашніх яскравим і ароматною стравою.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Пшенична крупа – 2 склянки
- Гарбуз – 350 гр.
- Молоко коров’яче – 1 л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пшенично-гарбузової каші в духовці? Пшеничну крупу добре промиваємо в холодній воді.
Гарбуз очищаємо від шкірки, після продукт ділимо на невеликі частини.
Підготовлену крупу заливаємо водою в каструлі і ставимо на плиту. Кип’ятимо 10-15 хвилин.
Поки крупа вариться, шматочки гарбуза пропускаємо через тертку. Отримане віджимаємо від соку.
В каструлю з кашею додаємо дрібку солі, терту гарбуз і молоко. Розмішуємо вміст.
Розливаємо заготовку по горщикам для випікання. У кожен додаємо по шматочку вершкового масла. Готуємо страву в розігрітій до 160 градусів духовці близько 40 хвилин.
Пшенична каша з гарбузом готова. Подавайте яскраве блюдо, на гарнір або в якості сніданку.
Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці