Пиріжки з лаваша з цибулею і яйцем, приготовані на сковороді, стануть вашим улюбленим варіантом смачного сніданку або перекусу. Якщо ви хочете скоротити час на приготування ледачих пиріжків, відваріть курячі яйця заздалегідь. Вам, безперечно, варто скористатися цим простим і швидким рецептом, і порадувати своїх рідних і друзів.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 150 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Яйце (варене) – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування пиріжків з лаваша з цибулею і яйцем на сковороді. Зелену цибулю вимити прохолодною проточною водою, струсіть зайву вологу, викладіть на кухонний рушник і обсушіть, подрібніть гострим ножем. За бажанням можете додати ще якусь зелень.

Подрібнену зелену цибулю викладіть в глибоку ємність.

Курячі яйця в кількості 3 штук відваріть в підсоленій воді, очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці і додати до подрібненого зеленого лука. Додайте сіль, спеції і чорний мелений перець за смаком.

Листи вірменського лаваша розрізати на кілька однакових прямокутних частин. Я зазвичай розрізаю лист на 6-8 частин залежно від розміру лаваша.

У центр кожної частини лаваша викладіть приготовлену начинку і загніть бокові сторони всередину. Потім акуратно сформуйте конвертики.

Куряче яйце розбийте в глибоку миску, посоліть і додайте чорний мелений перець. Збийте вінчиком або виделкою до однорідної консистенції.

Сформовані пиріжки добре умочіть у збите яйце.

Сковороду з товстим дном добре розігрійте на помірному вогні, налийте невелику кількість рослинної олії і викладіть підготовлені пиріжки, обсмажте до апетитної хрусткої скоринки з двох сторін.

Готові пиріжки з лаваша з цибулею і яйцем викладіть на тарілку і подавайте на стіл зі свіжими овочами та зеленню.

Отримуйте незабутнє задоволення від смачних пиріжків!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками