Кабачки на сковороді гарні для перекусу. Спробуйте приготувати страву з додаванням сиру і помідорів. Така закуска підійде навіть для святкового столу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 250 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати смажені кабачки з помідорами і сиром? Кабачок ретельно промиваємо і витираємо паперовим рушником. Якщо є необхідність, то очищаємо від шкірки. Сам плід ріжемо тонкими кружечками.

Твердий сир пропускаємо через крупну тертку. До нього ж подрібнюємо часник і свіжу зелень. Ідеально підійде кріп.

В суміш додаємо майонез і добре перемішуємо.

розігріваємо Сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо шматочки кабачка з обох боків до рум’янцю. Не забуваємо солити і перчити.

Кабачки викладаємо на сервірувальну тарілку. Кожен шматочок рясно обмазуємо сирної заправкою. Зверху додаємо шматочки помідора. Можна використовувати черрі. Блюдо готове до подачі. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки з помідорами Кабачки з помідорами на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Смажені кабачки Смажені кабачки з часником і майонезом в борошні Страви з кабачків