Хочу поділитися ще одним рецептом рагу з кабачків. Сьогодні пропоную приготувати овочеве блюдо в мультиварці. Напевно, у багатьох господинь є ця незамінна помічниця. Страва готується з простих і доступних інгредієнтів і виходить ароматним і апетитним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 700 гр.
  • Кабачки – 700 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати рагу з кабачків в мультиварці. Вимийте кабачки, моркву і картоплю. Кабачки і моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Очищену моркву натріть на крупній тертці. Підготовлені кабачки наріжте середніми за розміром кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під проточною водою і наріжте дрібним кубиком. Молода картопля очистіть і наріжте середніми за розміром кубиками.

На панелі приладу встановіть режим «Випічка», час – 15 хвилин. У чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть дрібно нарізану ріпчасту цибулю, кабачки і натерту моркву, готуйте з відкритою кришкою до закінчення програми, періодично помішуючи. Потім додайте картоплю, встановіть режим «Гасіння», час приготування 1 годину.

Після звукового сигналу вимкніть прилад, відкрийте кришку мультиварки, посоліть, поперчіть блюдо і перемішайте. Зелень кропу ретельно промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем. Готове овочеве рагу подавайте порційно, прикрасивши подрібненою зеленню кропу. Рагу чудово поєднується з смаженою курочкою.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками і морквою Страви з кабачків