Смачне овочеве рагу з соковитими м’ясними шматочками дуже просто приготувати в мультиварці. Це дуже корисне і поживне блюдо. Воно підійде для простого сімейного вечері або ж святкового столу. Та дуже швидко зникає з тарілок!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 500 гр.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати рагу з кабачків з м’ясом в мультиварці. М’ясо яловичини промиваємо, очищаємо від білих жилок і розрізаємо його кубиками. Потім наливаємо в чашу мультиварки 2-3 ст. л. рослинної олії, викладаємо шматочки яловичини. Встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо, періодично помішуючи 30 хв.

За цей час готуємо овочі, промиваємо їх водою, очищаємо від лушпиння і насіння. З кабачків зрізаємо шкірку і нарізаємо їх кубиками.

Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю ріжемо невеликими шматочками.

Болгарський перець, помідори і картоплю нарізаємо квадратиками невеликого розміру.

За 10 хв. до готовності яловичини, додаємо в неї цибулю і моркву, обсмажуємо до м’якого стану.

Потім додаємо інші овочі, солимо і заправляємо спеціями. На мультиварці вибираємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо ще 40 хв.

Приємного апетиту!

Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Овочеве рагу Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з картоплею в мультиварці ПП рецепти з кабачків