Смачне овочеве рагу з соковитими м’ясними шматочками дуже просто приготувати в мультиварці. Це дуже корисне і поживне блюдо. Воно підійде для простого сімейного вечері або ж святкового столу. Та дуже швидко зникає з тарілок!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Яловичина – 500 гр.
- Кабачки – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати рагу з кабачків з м’ясом в мультиварці. М’ясо яловичини промиваємо, очищаємо від білих жилок і розрізаємо його кубиками. Потім наливаємо в чашу мультиварки 2-3 ст. л. рослинної олії, викладаємо шматочки яловичини. Встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо, періодично помішуючи 30 хв.
За цей час готуємо овочі, промиваємо їх водою, очищаємо від лушпиння і насіння. З кабачків зрізаємо шкірку і нарізаємо їх кубиками.
Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю ріжемо невеликими шматочками.
Болгарський перець, помідори і картоплю нарізаємо квадратиками невеликого розміру.
За 10 хв. до готовності яловичини, додаємо в неї цибулю і моркву, обсмажуємо до м’якого стану.
Потім додаємо інші овочі, солимо і заправляємо спеціями. На мультиварці вибираємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо ще 40 хв.
Приємного апетиту!
Кабачки для схуднення Кабачки з м'ясом Овочеве рагу Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з картоплею в мультиварці ПП рецепти з кабачків