Сезонні овочі – корисна основа для сімейного обіду. Рагу з капустою і куркою завжди виходить дуже соковитим, ароматним, смачним і дуже ніжним. Таке гармонійне поєднання інгредієнтів стабільно користується популярністю у господинь, їх домочадців і гостей.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Масло рослинне – 40 гр.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати рагу з капустою і куркою? Куряче філе помити, просушити на паперовому рушнику. Розрізати філе на шматочки, посолити.

На рослинному маслі обсмажити філе до рум’яності.

Болгарський перець помити, просушити, нарізати соломкою.

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

Морква помити, очистити і натерти на середній терці.

Перець, цибулю і моркву відправити до курячого філе, тушкувати все до м’якості овочів.

Кабачок помити, просушити, при необхідності очистити від щільної шкірки. Нарізати кубиками кабачок.

Їх відправити до решти інгредієнтів, тушкувати до м’якості кабачка.

Капусти тонко нашаткувати, відправити в сковороду.

Додати в блюдо томатну пасту, сіль за смаком.

Все гарненько перемішати, за бажанням додати рубану зелень, ще раз перемішати. Гасити рагу з капустою і куркою ще 20 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою. Ароматний обід для домочадців готовий. Кличте до столу!

Кабачки з м'ясом Кабачки з м'ясом на сковороді Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачків на сковороді Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) ПП рецепти з кабачків